Handelsbetingelser

Aftale betingelser

Handelsbetingelser indgås ved samarbejde med Gullev Designs og er bindende når kunden e-mailer: ok, okay, ja, ja tak til et tilsendt tilbud eller lignende, eller når en opgave igangsættes.

Det er kunden, der står for al tekst og billedmateriale, medmindre andet er aftalt. Kunden står også for de rette login information til kundens webhotel. Ved upload af hjemmeside sletter Gullev designs alle koder og login information kunden har sendt, digitalt fx via sms eller mail, senest 3 dage efter af sikkerhedsmæssige hensyn.

Ansvar

Det er kundens ansvar, at alt materiale der er givet til Gullev Designs, som tekst, billeder, grafisk arbejde ejes af kunden selv eller at kunden har fået tilladelse til at benytte dette. Hvis der bliver et erstatningskrav fra en tredje part angående tilsendt materiale er det kundens ansvar og forsikring som hæfter for dette.

Fakturering

Projekter som hjemmesider faktureres i to rater. Første halvdel af beløbet faktureres når Gullev Designs påbegynder projektet og anden halvdel faktureres på en aftalt dato eller ved aflevering af produkt.

Fakturering sker via e-mail, hvor der fremsendes en faktura (PDF) gennem Dinero. Betalingsfristen er 8 dage.

Ved forfalden faktura tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.

Servicepakker faktureres på en aftalt dag hver måned. Fakturering sker via e-mail, hvor der fremsendes en faktura (PDF) gennem Dinero. Betalingsfristen er 8 dage. Ved forfalden faktura tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.

Hosting

Som kunde ejer du selv din hjemmeside via din hosting udbyder, derfor har Gullev Designs intet at gøre med driftsforstyrrelser eller tab af data, der henvises til kundens webhotel.

Har du som kunde tegnet en service aftale, står Gullev Designs for kontakten med kundens webhotel for at udbedre problemer med hjemmesiden, men står ikke til ansvar hvis problemerne ikke bliver løst tilfredsstillende.

Personoplysninger

Når du benytter denne hjemmeside, indsamler og behandler vi dine oplysninger. Disse oplysninger kan være alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Eksempel på dette kan være kontaktformularer eller øvrig brug af hjemmesiden services.